Onze winkels

Graaggedaan.nl is het platform in Nederland voor online versboodschappen van de ambachtelijke, lokale verswinkel. Achter elke verswinkel of versgroep zit een lokale versdetaillist. Met een verhaal, familie tradities, eigen recepten, lokale specialiteiten en tips. Dat maakt winkelen bij Graaggedaan.nl bijzonder; je winkelt bij versdetaillisten met échte passie voor het vak en verstand van hun product en de herkomst ervan.

Inmiddels zijn er meer dan 574 verswinkels bij Graaggedaan.nl aangesloten. We kunnen hiermee nog niet voor iedereen garanderen dat er direct in de buurt online vers kan worden besteld. Maar... we groeien flink door, dus op termijn zal dit wel voor zoveel mogelijk klanten realiteit zijn. Kan je nu niet direct in de buurt bestellen en wil je dat graag. Check het dan later nog een keer, er komen elke week nieuwe verswinkels bij!

Wat is er nou fijner, om even langs gaan bij je lokale verswinkel, voor een praatje, advies en natuurlijk om te ruiken en te proeven! Gelukkig is het assortiment van heel veel winkels ook online te bestellen, makkelijk, voor als het even niet uitkomt om langs te gaan.

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text